Bergh in BedrijfDienstverleningProjectenContact
    visual

Dienstverlening

Hebt u soms ook het gevoel dat in een gesprek met een overheidsdienst uw gesprekspartner een volledig andere taal spreekt? Op dat punt kan Bergh in bedrijf u helpen. Bergh in bedrijf spreekt de talen van vele belanghebbende partijen als de beste en kent de weg in het bureaucratische labyrint als geen ander.

De dienstverlening van Bergh in bedrijf richt zich in het bijzonder op de ondernemers van het Midden- en Kleinbedrijf.

  • Bergh in bedrijf bemiddelt tussen bedrijfsleven en overheid.
  • Bergh in bedrijf richt zich op de ondernemers van het Midden- en Kleinbedrijf.
  • Bergh in bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk bij zowel het bedrijfsleven als bij uiteenlopende overheidsdiensten.
  • Bergh in bedrijf ijvert voor probleemloze communicatie met daadwerkelijk resultaat.
    Bergh in bedrijf is getraind in het snel herkennen en analyseren van uiteenlopende belangen om hieraan een helder en doelgericht advies te koppelen.
  • Bergh in bedrijf geeft adviezen over o.a. bestemmingsplannen, subsidies, juridische en financiële kwesties, personele aangelegenheden en duurzaam personeelsbeleid.
  • Bergh in bedrijf kan in probleemsituaties als mediator optreden om een basis te leggen voor een goede oplossing.

Soepele probleemloze communicatie met daadwerkelijk resultaat is waar Bergh in bedrijf voor ijvert. Een resultaat waarbij uiteraard alle betrokken partijen bij winnen, want een situatie tot tevredenheid afronden is een situatie waarvan elke partij de vruchten plukt.